Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Apple`ın başı şimdi Nokia`nın patentleri ile dertte !
Nokia'dan Apple'a patent davası

Telefon üretme işine geri dönen Nokia ayrıca elinde buldundurduğu sayısız patentten de para kazanmaya devam ediyor. Nokia şimdi de Apple'a dev patent davaları açıyor.

İletişim alanında sayısız teknolojinin sahibi olan Nokia, Apple'ın iPhone'larda kendisine ait teknolojileri kullandığını ama gönderdikleri telif ödeme tekliflerini reddettiklerini vurgulayarak şirkete çok sayıda dava açtı.
 
Apple'ın 32 farklı patentini izinsiz kullandığını vurgulayan Nokia'ya karşı Apple da, şirketin tüm patent haklarına saygılı olduğunu ve her zaman ödeme yaptığını ama Nokia'nın adil fiyat politikasından çıkarak fahiş fiyatlar istediğini dile getirdi.
 
Apple da Nokia'ya karşı, haksız kazanç sağlamak amacıyla şirkete baskı yaptığı gerekçesiyle dava açtı.
 
Apple ile Nokia'nın 2011 yılından bu yana tartıştıkları bu konunun ilerleyen zamanlarda nasıl sonuçlanacağını göreceğiz.

Devir Patent Tescil Ofisi.
#patenthaber #markatescili #patent #patenttescili #tasarımtescili #devirpatent
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili